Referenties 2020-06-25T20:44:13+00:00
Goed contact!
Snelle service!
Een fijn bedrijf om mee samen te werken.
5/5
Cleyburch tandartsen Noordwijk
Wij sturen sinds een aantal maanden onze defecte hoekstukken naar DentRepairCenter.Wij zijn meer dan tevreden over de geleverde service en in combinatie met de prijs is het zonder meer aan te bevelen.Met andere woorden, voor ons is een langdurige relatie met DentRepairCenter een feit!
5/5
Tandartspraktijk Burke Heemstede
Zeer tevreden, goede en snelle service en de reparatie prijzen spreken voor zich zelf zijn laag.
5/5
Tandartspraktijk van Maerlantpark Capelle a/d IJssel
Ik ben blij dat DentRepairCenter hoekstukken repareert voor een eerlijke prijs. Jaren lang heb ik mijn nieuwe dure 9 hoekstukken niet gebruikt omdat ze het al snel niet deden! En repareren? Tja dat kost bijna net zo veel als een nieuwe dus kocht ik maar weer een nieuwe!! Niet alleen heeft DentRepairCenter zeer redelijke prijzen, je krijgt garantie, er wordt met je besproken over wat en hoe voordat er van alles gedaan wordt! En nu aantal maanden later werken mijn hoekstukken nog steeds 😉 Kortom zeer tevreden!!!!
5/5
AA Tandartsen – Tandarts N. Oliai Amsterdam
Opnieuw zeer tevreden over de uitgevoerde reparaties van DentRepairCenter. Het ophalen, repareren en afleveren gebeurt zeer zorgzaam. Vooraf is een scherpe offerte gemaakt. Zodoende zeer aantrekkelijk om de hoekstukken nog een aantal jaren te laten draaien.
5/5
Tandartspraktijk Ruypers Heemskerk
Al sinds 2013 de start van DentRepairCenter zijn wij klant. Onze ervaring nu in 2015 over DentRepairCenter is ze zijn flexibel en hebben kwaliteit reparaties met garantie! Over de service en reparatieprijzen zijn we zeer tevreden een uitstekende samenwerking.
5/5
Tandartspraktijk Belgisch Park & Verwijspraktijk Belgisch Park Den Haag
Ik werk al vanaf de start met DentRepairCenter ze hebben mij nog nooit in de steek gelaten en dat voor veel lagere reparatiekosten in vergelijking met de Nederlandse reparatiebedrijven.
5/5
Tandartspraktijk F. Nugteren uit Den Haag
Voorheen lieten we reparaties van hoekstukken door de bekende leveranciers doen. Nadat we DentRepairCenter hebben uitgeprobeerd, hebben we besloten dit voortaan via hun te doen. Uitstekende service en de kosten zijn aanzienlijk lager. Een tevreden klant!
5/5
DentalCare Rotterdam
Wij sturen onze defecte hoekstukken sinds januari 2013 naar DentRepairCenter toe.Wij zijn heel tevreden over de service in combinatie met de prijs. Wat ons betreft hopen wij dat we nog lang gebruik mogen maken van hun service.
5/5
Tandheelkundig Centrum ’t Gooi
DentRepairCenter heeft uitstekende (ophaal) service en de reparaties worden perfect uitgevoerd, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met DentRepairCenter.
5/5
Dental Diamond Den Haag
Sinds 2013 worden onze hand en hoekstukken gerepareerd door DentRepairCenter in Roemenië. Tot nu toe geen klachten en een prettige samenwerking. Ook het ophalen van de stukken is goed geregeld. Reparaties worden goed uitgevoerd, met altijd een kostenplaatje vooraf. Met de gerepareerde stukken worden ook de vervangen onderdelen meegestuurd, is dus altijd te zien wat er vervangen is. We gaan gewoon nog even door zo, Prima!!
5/5
Tandheelkundig Centrum Volendam & Marina Dental Volendam
I really appreciate the Dutch style of Pieter van Gelder: fair, orderly, involved. So, the business benefits of DentRepairCenter on both sides: for the Dutch side the benefit is the low-cost and for the Romanian side is the opportunity to demostrate the high quality and excellent services. Dr. Nicoleta van Gelder, MD, PhD, MSc.
5/5
HappyDentClinic Junior, Cluj-Napoca

Onze Spoed Reparatie Hulp Nodig? Bel Of App Ons:

+40-759.023.997

DentRepairCenter openingstijden:
maandag – vrijdag  9.00 – 17.00

Nederlandse contactpersoon voor het gratis ophalen van reparaties: Chris Leijssenaar uit Amstelveen bereikbaar op telefoonnummer 06.23.76.43.32
Regio Noord & Zuid Holland, Flevoland en Utrecht.

Originele nieuwe kwaliteit onderdelen “100% made in Germany” www.myonic.com​