Wie 2020-06-25T20:17:22+00:00

Wie staan er achter DentRepairCenter?

Pieter van Gelder

Mijn naam is Pieter van Gelder en ik ben 100% eigenaar van DentRepairCenter.
Vele jaren lang heb ik gewerkt als accountmanager voor de grote en bekende factoring bedrijven in de Nederlandse mondzorg branche.
Daarbij viel mij op dat de Nederlandse reparatie bedrijven zeer hoge reparatie prijzen vragen voor hun uitgevoerde reparaties.
Daarom zie ik het nu als een enorme uitdaging om die markt open te breken op een manier die past bij deze tijd en bij de kwaliteitsbeleving van de mondzorg branche.
Ons doel is reparaties van tandarts-instrumenten zoals hand & hoekstukken, en of techniek en micromotoren tegen reële reparatie kosten uit te voeren om zo kosten te besparen voor alle praktijken die werkzaam zijn in de mondzorg branche. Door onze zeer ruime ervaring is nu al bewezen dat onze kwaliteit reparaties de vergelijking met de Nederlandse reparaties met gemak aan kan en dat ook nog eens tot 50% voordeliger dan de Nederkandse reparatie bedrijven. Wij zijn een doorbraak in Nederland, België en Duitsland.
 
“De monopolie van de Nederlandse, Belgische en Duitse reparatie bedrijven doorbreken”

Wie zijn u verder van dienst bij DentRepairCenter?

Chris Leijssenaar

Wie zijn u verder van dienst bij DentRepairCenter?

Onze Spoed Reparatie Hulp Nodig? Bel Of App Ons:

+40-759.023.997

DentRepairCenter openingstijden:
maandag – vrijdag  9.00 – 17.00

Nederlandse contactpersoon voor het gratis ophalen van reparaties: Chris Leijssenaar uit Amstelveen bereikbaar op telefoonnummer 06.23.76.43.32
Regio Noord & Zuid Holland, Flevoland en Utrecht.

Originele nieuwe kwaliteit onderdelen “100% made in Germany” www.myonic.com​