Wat 2020-06-25T20:15:41+00:00
DentRepairCenter is gebouwd op bijna 10 jaar ervaring in reparaties van tandarts-instrumenten zoals hand en hoekstukken, techniek en micromotoren. Het uitgangspunt van DentRepairCenter is niet tornen aan de kwaliteit, maar wel aan de zeer hoge reparatie kosten zoals het geval is in Nederland. Door vooral samen te werken met zeer ervaren eigen technische collega’s werken we maximaal concurrerend.
 
Fors lagere arbeidsloonkosten, een korting van 50% bij 3 tandarts-instrumenten of een gratis reparatie bij 5 tandarts-instrumenten, en geen 21% BTW vermelding op onze factuur spelen hierin een zeer belangrijke rol. En daar kan u als tandarts optimaal van profiteren als klant van DentRepairCenter.
DentRepairCenter staat 100% gegarandeerd voor transparantie & betrouwbaarheid van reparaties van uw tandarts-instrumenten zoals hand en hoekstukken, techniek en of micromotoren. Uw reparaties is onze zorg. Ontzorgen is ons credo.
 
Onze technische collega’s bestaan uit gecertificeerde technici werken volgens ISO 9001 norm en hebben tientallen jaren ervaring in het repareren van tandarts-instrumenten zoals hand en hoekstukken, techniek en micromotoren.
 
Wij repareren tandarts-instrumenten zoals hand en hoekstukken, techniek en of micromotoren van de volgende fabrikanten:

Nieuwe 24-uur service van DentRepairCenter.
Uw tandarts-instrumenten gerepareerd en binnen 24-uur terug in uw praktijk.

Actie 5 tandarts-instrumenten repareren 4 betalen! 
Actie 3 tandarts-instrumenten repareren 50% korting op de 3de reparatie.

Onze Spoed Reparatie Hulp Nodig? Bel Of App Ons:

+40-759.023.997

DentRepairCenter openingstijden:
maandag – vrijdag  9.00 – 17.00

Nederlandse contactpersoon voor het gratis ophalen van reparaties: Chris Leijssenaar uit Amstelveen bereikbaar op telefoonnummer 06.23.76.43.32
Regio Noord & Zuid Holland, Flevoland en Utrecht.

Originele nieuwe kwaliteit onderdelen “100% made in Germany” www.myonic.com​